Pika-pakettilinjat tuotantoon

Maanantaina 22.10.2018 aloitamme Tampereen ja Turun välillä päivittäisen pika-paketti linjan. Auto lähtee aamupäivällä Tampereelta ja saapuu turkuun iltapäivällä. Aamulla noudetut Tampereen lähetykset saadaan siis jakoon vielä samana päivänä! Turun alueen noudot klo 12:00-> ja tarvittaessa saadaan jakoon vielä illalla Tampereella / matkanvarrella. Alkamassa on myös Tampere – Vaasa, Tampere-Pori, Tampere-Jyväskylä ja Tampere-Helsinki. Ota yhteyttä niin […]

Työvoiman tarve kasvaa – Hae heti!

Alla tämän hetken kiireisimmät avoimet – Heti alkaviksi luokitellut:  YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJA KAPPALETAVARA-JAKELUUN, KOUVOLA YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJA KAPPALETAVARA-JAKELUUN, KERAVA MAANSIIRTOKULJETTAJA, PUOLIPERÄVAUNU, ESPOO Nämä siis alkaisivat HETI kun oikea työntekijä löytyy – Ota rohkeasti yhteyttä. Kouvola ja Kerava hoidetaan täysperällä, Espoo siis puolikkaalla (sora-autolla) Lisäksi jatkuvassa haussa KAIVINKONEEN KULJETTAJIA, POHJANMAALLE ja KESKI-SUOMEEN.    

Pakettiauto

Pikakuljetuksille tarvetta? Soitto numeroo 0400 903880 / juha.siuro@jrjpowerteam.fi niin hoituu! Tällä hetkellä käytössä kantavuudeltaan noin 1000kg pakettiauto. Kyytiin mahtuu korkeudesta riippuen 2-3 EUR lavaa. Soittele niin siirretään palikat oikeaan paikkaan!