Terve ja kiitos mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Olemme täysin kotimainen perhe-yritys, tarkoituksena helpottaa työnantajien ja työn hakijoiden kohtaamista. Teemme sen kaikille helpoksi, suurella sydämellä. Olemme toimineet kukin tahoillamme suurimman osan työelämästä logistiikan parissa, joten kumipyörät ovat luonnollisesti avainosaamisaluettamme. Kokemusta löytyy yhteensä lähes puolen vuosisadan verran.

Arvomme käsittävät kovan työnteon lisäksi ihmisläheisyyden. jokainen työntekijä on yksilö, jokainen työnantaja on yksilö ja sellaisena me haluamme asiat pitää. Tukemalla jokaisen yksilön vahvuuksia, rakennamme voittamattoman työilmapiirin voittamattomilla työntekijöillä. Suoraselkäisen Suomalaisen toiminnan voimin pystymme keskustelemaan asioista niiden oikeilla nimillä ja täten vahvistamme luottamusta myös asiakaskuntaan. Näiden asioiden takia teemme vahvaa tulosta. nyt ja aina.

Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja TyEL osalta vakuutusyhtiö ELOssa. Muut vakuutukset, kuten tapaturma-, ryhmähenki,- ja vastuuvakuutukset löytyvät IFistä.

Olemme Yrittäjät-jäsen, sekä täytämme Luotettava Kumppani vaatimukset. 

Tartu puhelimeen ja soita meille tai kirjoita vaikkapa sähköposti. Ratkaistaan haasteet yhdessä ja rakennetaan parempaa tulevaisuutta – yhdessä.

-Juha Siuro.